Macca på Norseman!

For et par dager siden kom nyheten om at tidligere verdensmester og kanskje triathlon historiens største triathlonprofil, Chris «Macca» McCormack» skal være med på Norseman (og Ironman 70.3 Haugesund forøvrig).

Det reduserer mine vinnermuligheter på Norseman dramatisk men det gjør aboslutt ingenting og jeg syntes bare at det er veldig veldig moro at han skal være med! Nå er nok hans beste dager forbi men den morsomme og frittallende australieneren er likevel den utøveren i triatlonsirkuset som får mest oppmerksomhet. I tillegg har han fortsatt godt grunnlag for å prestere opp mot sitt beste og med årets skuffelser så tror jeg absolutt at han er motivert til å vinne IM 70.3 Haugesund og knuse all motstand på Norseman.

Så hvor store er mulighetene til å vinne Norseman med Macca på startstreken? Om han presterer i nærheten av den han kan så er jeg fullstendig sjanseløs. Jeg er ikke i nærheten av å sykle så godt som han en gang, og sykling er vel det jeg er sterkest på. Heldigvis er det et stort men, for Norseman er Norseman, og det er ikke rett frem å prestere optimalt der. Macca er fysisk overlegen, men det var også Marc Pschebizin som falt helt i fra hverandre i år. Og Dirk Wijnalda, som kjørte en fulldistanse på 8:11 i 2012 slo meg kun med 8 min. Macca har flyttet til Thailand, noe som kan gjøre han dårlig rystet mot kalde Eidfjord. Jeg tror og håper Macca forbereder seg godt og virkelig presterer på Norseman, men om han gjør noen feiltrinn skal jeg være på plass og straffe han for det. Jeg har lest han biografi (I am here to win), og vet han ikke har en uknekkelig psyke. Dessverre så tror jeg ikke han kan godta en 2. plass og at det derfor enten blir seier eller DNF. Vi får se, men det blir utvilsomt spennende og kommer til å løfte Norseman til nye dimensjoner!

Fra 5:10 kan du se at han annonserer sin deltakelse på Norseman

Triallan - MaccaMacca og meg før Ironman Hawaii 2012. Ikke bare er han utrolig kul men også utrolig slank som ikke nødvendigvis en fordel i Norseman og han bør nok vurdere å spise seg litt opp i fettprosent. Om han tar kontakt så deler jeg gjerne resten av mine aller beste Norsemantips 😉

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s