Oppsummering av treningen uke 9

Uke 9 – 2014 Totalt 20 t og 30 min trening

Det ble en ny helt ok treningsuke, og selv om uken startet dårlig med den omtalte Blåmangen så tok formen seg raskt opp igjen tilbake til normalen. Jeg tror rett og slett at det utrolig triste været i perioden med ukesvis fullstendig overskyet tappet meg for energi. Lufta var liksom gått ut litt ut av ballongen og mitt vanlige nærmest utømmelige energilager var så redusert at selv lette økter ble et ork å gjennomføre. Dette kunne selvsagt vært tegn på overtrening og utbrenthet, men jeg tror det faller inn under kategorien vinterdepresjon. Da var det en svært positiv overraskelse å dra hjem til Sveio/Haugesund for helgen og bli møtt med strålende sol på Indre Kai 🙂 Hvem hadde trodd at Vestlandet var stedet å dra til for å få sol når jeg ikke hadde sett blå himmel på to uker i Oslo? Jeg fikk også en flott svømmeøkt og et par løpeøkter når jeg var hjemme 🙂

Triallan - Indre Kai - HaugesundIndre Kai i Haugesund, høydepunktet under Ironman 70.3 Haugesund

Triallan - Hjemmelagd fiskesuppe Svigermors fiskesuppe – selvfisket fisk, selvsagt

Triallan - FastilavensbollerBestemors fastelavensboller er perfekt påfyll etter en lang løpetur

Mandag: 1 t og 20 min svømming med 6 x 500 meter på terskel + 5 sek/100m. 2 t rolig svømming. Dette var den tidligere omtalte Blåmandagen der ingenting stemte.

Tirsdag:  Sykkelintervall med 10 x 6 min på terskel (312watt) med 1 min pause etterfulg. Kjempeøkt! Etterpå ble det 25 min sjekk av muskelaktivering på Klinikk for Alle før treningdagen ble avsluttet med 1 t svømming med fokus på teknikk.

Onsdag: 1 t og 15 min svømming med 20 x 50 meter sprint som hovedsett. 2 t rolig sykling.

Torsdag: Løpsintervall med 7 x 7 min der annenhvert drag var motbakke motbakkeløping (13 – 13,5 km/t og 6 % stigning) og de andre dragene flate (1% stigning og 16,5 – 17 km/t) etterfulgt av 3 x 1 min flatt på 20 km/t. 1 t svømming med fokus på teknikk.

Fredag: 3 t sykling og 20 min rolig langtur på rulla. Etterpå dro vi hjem til Sveio/Haugesund der jeg løp en 48 min løpetur uten pulsbelte eller fartsmål, men kun følelsen som en referanse 🙂

Lørdag: 2 t svømming med Ivar Jacobsen i Haraldshallen 🙂

Søndag: 2 t og 15 min lang løpetur i fantastisk villt og vakkert vestlandslandskap 🙂 Foruten om en solid overtråkk så var det en flott løpetur!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s