Triatlonforedrag og fellestrening i Haugesund i påsken

Min påskeferie tilbringes i Haugesund, og som stolt medlem av Norges største (og kanskje beste??) triatlonklubb, så ønsker jeg å bidra med treningsinspirasjon og treningstips til alle triatleter som er i området.

Derfor skal jeg holde et foredrag i morgen med tittelen: 100 % hobbytriatlet – om hvordan du kan bli best mulig uten å si opp jobben, gå fra kona etc. Etter foredraget var planen å dra ut på en felles treningsøkt med 2 t rolig sykling etterfulgt av 30 min halvdistanse konkurransefart og så 30 min hurtig løping. Treningen kommer til å bli tilpasset alle nivåer så ikke la vær å bli med fordi du tror formen ikke er god nok. Siden yr.no melder om 5 grader og striregn i morgen mens det er meldt fantastisk flott vær på fredag så blir fellestreningen flyttet fra tordag kl. 11.30 til fredag kl. 11.00. Foredraget vil gå som planlagt på tordag kl. 10.00. Oppmøte er Haugesund Toppidrettsgymnas (Hanne Krogs vei).

2014-04-16_12-28-30

Torsdagens og fredagens værvarsel. Siden vi skal være totalt 3 timer ute å trene så virker det veldig mye triveligere å gjør det på fredagen 🙂

Jeg skal også ha en såkalt Brick-økt (sykkel-løp-sykkel-løp-sykkel-løp) på lørdag 19.04 kl. 11.15. Oppmøte på samme sted.

Det er hovedsakelig Haugesund triathlonklubb sine medlemmer som er invitert men «sharing is caring» så om det er noen ikke-HTK medlemmer som er i området og ønsker å være med på enten foredrag, trening eller begge deler så er dere hjertelig velkommen. Jo flere jo bedre!

 

Foredrag - Triatlon - Allan Hovda - Triallan - 100 % hobbytriatlet

Dette er fremsiden på morgensdagens foredrag på Haugesund Toppidrettsgymnas

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Triatlonforedrag og fellestrening i Haugesund i påsken

  1. Jeg var dersverre bortreist. Men et spørsmål du kanskje var innom; hvordan kompensere for manglende langøkter? Jeg har ganske mange muligheter for å presse inn en timesøkt, men de lange 3-7 timersøktene er nesten umulig å få til i hverdagen. Kan man kompensere for dette? Hjelper det med mange rolige timesøkter? eller må de være sammenhengende?

    1. Hei Magnus. Det er nok mulig å klare seg med et mindre antall lange økter, men i utgangspunktet er nok svaret nei. Om du ikkje kjører lange økter så vil du lide for dette under konkurranse.

      Når det er sagt så tror jeg ikke at du må ha så mange lange økter eller at øktene trenger å være så veldig lange. Hadde jeg hvert deg så ville jeg prioritert en lang og en halvlang sykkeltur annenhver uke. F.eks. 2 t sykling annenhver lørdag og 3-5 t sykling den andre lørdagen. Uansett i hvor stor grad du er i tidsklemma så har jeg vanskelig å tro at du ikke har anledning til å kjøre en 2 timersøkt en gang i uka. Som nevnte så bør du enda lengre enn dette, men det kan du f.eks. begrense til annenhver uke som beskrevet over. Har du absolutt ikke anledning eller lyst så klarer du deg fint uten, men det kommer nok prestasjonen til å farges av, dessverre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s