Første dager i Port Elizabeth – Sør Afrika

Da er vi trygt (trygt er vel et relativt begrep her nede) på plass i Port Elizabeth i Sør Afrika før Ironman Sør Afrika førstkommende søndag. Det var en lang reise, men da var det tilsvarende deilig å komme frem til et utrolig deilig klima som var betydelig kjøligere enn det jeg hadde sett for meg. Det er faktisk såpass at det er deilig med en tynn genser om kveldene og langt i fra «nå-dauer-jeg»-varmen som er på Hawaii.

Vi brukte 30 timer fra dør til dør, men Qatar Airways innfridde 🙂

Digger skiltet inn til «hotellet» der vi har leilighet. Billig og veldig god lokasjon men standard og klientellet er tilsvarende. Her passer vi godt inn sammen med Lars Christian, Christian, Anders og Marius 😉

Rett nedenfor hotellet er det et pool-området som er trygt og har utsikt over stranda. 

Port Elizabeth er en halvstor industriby med 1,1 million. Pen er den ikke og ei heller spesielt sjarmerende. Likevel har den nok sine kvaliteter og dette er byens mest kjente (og nesten eneste) attraksjon. Skulpturen «Nelson Mandela voting line» og Sør Afrikas største flagg (forøvrig Afrikas nest største flagg) på en 66 m høy flaggstang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

På mandag så syklet vi igjennom den 90 km lang sykkelløypa og den var fantastisk flott med tanke på natur. At asfalten i all hovedsak var grov og ruglete er tilgivelig når omgivelsene er så flotte 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Første dager i Port Elizabeth – Sør Afrika

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s