Sørenga sjøbad er åpnet!

På torsdag så åpnet Sørenga sjøbad og det har jeg ventet på med stor spenning en stund. Nå er det testet og jeg er utrolig imponert over anlegget og det ble bedre enn jeg hadde kunne sett for meg med sandstrand, stupetårn, plen og massevis av plass å slå seg til rette. Og så var det råflott å lage et eget 50 meter basseng bare for triatleter, for det er ikke så mange uten våtdrakt som kan svømme der lengre enn 5 minutter.

Akkurat 50 meters bassenget har forbedringspotensiale fordi det har ikke baneskillere, det er vanskelig å se kanten og der du skal sparke ifra om du tar flippvendinger så er det skjell slik at det er lett å kutte seg opp. Likevel så regner jeg med at det er mulig å gjøre de forbedringene. Det er hvertfall utrolig praktisk å ha et 50 meters utendørsbasseng kun et par minutters sykkeltur fra der jeg bor der jeg kan svømme i åpent vann men skjermet for bølger og båttrafikk. Og om du ønsker å øve på å svømme i bølger men ikke ønsker risiko for å bli kjørt på av en båt så kan du svømme på fremsiden av det 170 meter lange anlegget som er skjermet med bøyer og forbud for motorbåter 😀

Overfor kan du se en video av svømmingen i 50 meters bassenget. Mangler styrke, frekvens og punch, men med dagelig turer til bassenget så skal vi nok få en ordning på det 🙂

Huub - Archimedes 2 - Sørenga sjøbad - Triallan-3 Huub - Archimedes 2 - Sørenga sjøbad - Triallan-2 Huub - Archimedes 2 - Sørenga sjøbad - Triallan Første svømmetur i min HUUB Archimedes 2 4:4 😀 Fantastisk drakt!

Huub - Archimedes 2 - Sørenga sjøbad - Triallan-4 Huub - Archimedes 2 - Sørenga sjøbad - Triallan-5

IMG_3379 Huub - Archimedes 2 - Sørenga sjøbad - Triallan-6 Huub - Archimedes 2 - Sørenga sjøbad - Triallan-7 Huub - Archimedes 2 - Sørenga sjøbad - Triallan-8

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Sørenga sjøbad er åpnet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s