Oppussing av www.triallan.com

www.triallan.com ble startet i 2010, og selv om det både skriveteknisk og triatlonmessig har skjedd en del siden, så har det ikke skjedd så mye endringer designmessig. Jeg likte siden jeg hadde, men innså at det var på høy tid med en oppussing og oppdatering. En annen ting jeg innså var at jeg ikke hadde tid, ressurser, eller evne til å gjøre det skikkelig selv, og måtte søke profesjonell hjelp hos triatlonverdenens store designer Henning Smogeli i Filet design.

«Oppussingen» er ikke ferdig, spesielt ikke når du er inne på et blogginnlegg, men de største endringene er på plass. Den skal se bedre og renere ut, og være mer oversiktelig for dere, mine lesere. Av tilleggsfunksjoner skal jeg få en bildekarusell for Instagram og oversikt over mine siste treninger i Strava/Polar Flow. Innholdet på bloggtekstene er det samme som tidligere og de forskjellige sidene skal bli oppdatert. Jeg håper dere liker de nye designet, for det gjør hvertfall jeg 🙂

Triallan.com new designDet blir noe mer «stasj» på denne siden snart men dette er i all hovedsak slik hjemmesiden til nye http://www.triallan.com kommer til å se ut. 

Triallan.com new design 2Inne på hvert blogginnlegg ser det nå slik ut, men det er kun midlertidig. Det ferdige resultatet blir superbra!

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Oppussing av www.triallan.com

 1. Hei,

  Først og fremst gratulerer med Norseman. Nettsiden din er forøvrig ektremt informativ og bra 🙂

  Jeg skal delta i mitt første triatlon om to uker, 500meter svømming, 20 km sykling og 5 km løping. Har aldri deltatt i noen form for Triathlon og meldte meg på spontant for en uke siden. Har null svømmeerfaring, nesten ingen sykkelerfaring, men en del løpeerfaring (ca 3.05 på marathon, ca 17.30 på 5k).

  Etter en svømmetur på 500 meter (på 15 minutter) med elendig teknikk her om dagen merker jeg allerde nå at dette er noe jeg kommer til å ville gjøre mer av.

  Jeg har noen spørsmål:
  Har du noen tips til hvordan jeg kan få en best mulig opplevelse på mitt første Triathlon og hva er en realistisk sluttid for en nybegynner?
  Hva er ditt beste tips for god progresjon fram mot neste sommer (tre-fire dager tilgjengelig i uken til trening og vil ikke kaste meg på noe utstyrsjag)?

  Mvh
  Alexander

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s