Blinkskudd fra Lofoten

Med en nylansert hjemmeside og åpning for påmelding i morgen har Lofoten Triathlon vært et gjennomgangstema denne uken. Jenny, Jonas og jeg var der i 6 dager ifm med konkurransen, og for noen fantastisk inspirerende dager det var. Lofoten er så utrolig vakkert på en vill og dramatisk måte. Og de som bor der er varme, gjestfrie og veldig snakkesalige. Jonas likte seg også veldig godt, spesielt når Jenny og jeg var på ribtur, og gikk runden fra fang til fang inne på kontoret til XXLofoten 😀

Å legge ut bilder fra Lofoten etter Kai-Otto Melau er litt som å hoppe etter Wirkola når du heter Eddy The Eagle, men om du skal fly så må du begynne med å flakse litt. Her er våre beste bilder fra turen 🙂

Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-5

Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-2

Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple

Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-4

Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-3

Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-9
Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-10
Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-7Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-8

Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-6

Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-12 Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-11 Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-13 Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-14 Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-15 Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-16 Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-17 Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-20 Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-21 Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-18 Triallan - Lofoten Triathlon - Svolvær - The Arctic Triple-19

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

6 kommentarer til “Blinkskudd fra Lofoten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s