Vil du være med på verdens vakreste triatlon?

Hele livet har jeg reist mye, og med økt inntekt og økt triatloninteresse så har jeg reist mange eksotiske steder. Hawaii, Sør-Afrika og Phuket er troner gjerne listen over de mest eksotiske stedene jeg har konkurrert. I fjor var jeg med på det som jeg rangerer som det vakreste, som paradoksalt nok var et par timers flytur fra Oslo. Det var Lofoten Triathlon.

Foto: Kai-Otto Melau

2015 var første gang løpet ble arrangert, men da som et testløp. Som fersk vinner av Norseman noen uker før tenkte jeg at det skulle bli en grei gjennomkjøring, men det endte opp med som den tøffeste konkurransen jeg noen gang har vært med på, med en fullføringstid som var over 2 timer lengre enn Norseman(!). Likevel ble jeg forelsket i den storslåtte naturen og de varme menneskene. Både Jenny, Jonas og jeg trivdes så godt der oppe at vi nesten kjøpte oss et lite småbruk på Gimsøysand 😀

Har du lyst å være med på det jeg mener er kanskje verdens vakreste triatlon? Det er fortsatt mulig å melde seg på og gi seg selv en uforglemmelig opplevelse. Mer informasjon om konkurransen og påmelding kan du lese her: www.thearctictriple.no

Mine tidligere innlegg fra Lofoten Triathlon kan du lese her:

 

Foto: Kai-Otto Melau
Foto: Kristin Folsland Olsen
Foto: Kai-Otto Melau
Foto: Kai-Otto Melau

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s