1 000 000 takk til dere!

For et par dager siden bikket jeg en milepæl, en blogg-milepæl. Totalt antall treff på bloggen rundet 1 000 000!

Triallan - 1000000 01
1 mill 😀

Nå skriver jeg ikke en blogg fordi jeg ønsker mest mulig treff, men det er selvsagt morsomt at det er mange som leser det jeg skriver og liker det.

Triallan - 1000000 02
Det har vært litt av utvikling fra bloggens spede begynnelse i slutten av 2010, der jeg hadde 30 treff per dag sammenlignet med over 1000 treff dagelig nå.

 

Triallan - 1000000 03
På wordpress sine stats-sider så finnes mye moro statistikk og info. Ikke overraskende er det Norge jeg får flest treff fra, og de resterede er nok i hovedsak nordmenn bosatt/på ferie i utlandet.

 

Triallan - 1000000 04
Mine mest populære innlegg

I august fikk jeg Henning Smogli i Filet Design og Ronny i VIPnett til å redesigne hjemmesiden og resultatet har jeg vært utrolig fornøyd med. Det gir et godt grunnlag for å lage en enda bedre hjemmeside/blogg med et visuelt renere design og bedret funksjonalitet.

Ambisjonene mine med www.triallan.com er absolutt ikke justert ned, selv om jeg ikke får tid til å gjøre alle tankene om til virkelighet. Jeg skal fortsette å levere kvalitetsinnlegg om triatlon.

Videre så ønsker jeg også å få til en bedre deling av mine treningsøkter på hjemmesiden, helst med en automatisk oppdatering fra Polar Flow eller eventuelt en oppdatering av min konto på Strava, slik at det blir lettere for de som er interesserte å se hvilke økter jeg kjører.

Foruten om dette så ønsker jeg også å utvide den Ultimate Triatlonguide til å bli enda bedre og mer komplett. Terminlisten, som skulle innholde absolutt alle triatlonkonkurranser, uavhengig av størrelse, seriøsitet, har jeg dessverre ikke hatt anledning til å holde oppdatert, og det kommer jeg nok heller ikke til å ha med det første så om noen har tid og lyst til å hjelpe meg med det så hadde jeg satt stor pris på det.

Er det noen andre som har noen innspill til hva dere ønsker mer av og potensielle forbedringspunkter? Da er dere hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar under.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “1 000 000 takk til dere!

  1. For å få Strava til å fungere med en feed på min blogg, så laget jeg en klubb med bare meg som medlem og tok det derfra. Fikk ikke opp aktivitetene når jeg forsøkte å dele min Strava-profil, kun en oppsummering. Dersom du har samme utfordring, så forsøk å opprette en egen klubb og del de aktivitetene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s