Klar for Ironman 70.3 St.Pölten

I går landet vi på flyplassen utenfor Wien og en knapp times togtur senere var vi i sjarmerende St.Pölten, en halvliten by med et historisk og typisk tysk/østerisk sentrumskjerne. Hadde ikke internettet på hotellet vært på nivå med ISDN

Svømmeløypa er testet, sykkelen sjekket inn og jeg er klar for konkurransen i morgen.

Ambisjonene er å få en god start på sesongen, og se at form og utstyr fungerer som det skal. Jeg er her for å ha det moro, og tror overhodet ikke at det er realistisk med en topplassering. Proffeltet er stort og de beste er veldig veldig gode, som f.eks. Marino Vanhoenacher som har tidsrekorden på Ironman.

Følg meg i morgen på Ironman.com sine live coverage sider 🙂 Startnr. er 19 😀

Triallan - Allan Hovda - Ironman 70.3 St.Pölten- HUUB Archimedes 2 3:5
Våtdrakten min HUUB Archimedes 2 3:5 (ny for året) testet for første gang og det føltes ganske bra ut, selv om svømmeformen ikke er helt der jeg skulle ønske jeg var.
Triallan - Allan Hovda - Ironman 70.3 St.Pölten-4 - Boardman TTE Signature - Aerodynamic triathlon bike - bikeporn
Om det er et godt eller dårlig tegn vet jeg ikke, men jeg var den aller første av de rundt 80 profesjonelle (menn og damer) som sjekket inn sykkelen min. «Mr.Boardman» er i storform og jeg er veldig spent på hva vi klarer å prestere sammen. Jeg skal ikke sette noen wattrekord, men prøve å ha så stabil høy watt som mulig uten å gå ut av min superaerodynamiske sittestilling.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

8 kommentarer til “Klar for Ironman 70.3 St.Pölten

    1. Hei. Hvorfor mener du at løpingen var 1 km for kort? Jeg hadde ikke inntrykk av at løpingen var spesielt kort eller rask, både med tanke på min egen subjektive vurdering men også sett på løpetidene til de andre. Rudi Wild løp 2 min og 15 sek raskere enn meg og han er tidligere OL-utøver med 30 min/10 km løping så om løpingen var kort burde han løpt mye raskere

      1. Hei. Jeg løper med Polar V800 og den viser distansen ja. Den slet med å finne GPS signaler på løpsdelen og endte opp på 18,6 km. Det er en del løping rundt/under bruer og frem og tilbake i små gater i gamlebyen som jeg mistenker gir en kortere lengde enn reelt

  1. Vell done Allan. Imponerende løpepace asså. Uansett distanse!!

    Tusen takk for godt tips under Haugesund i fjor sommer. Gjennomførte et vindfullt Lanzarote i helgen og ditt tips om å helle isbiter i buksa for nedkjøling av bjeller og lyske under løpingen funktet fantastisk bra. Det var faktisk «lifesaving» en het ettermiddag.

    Kan anbefales på det «varmeste»;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s