Ny norsk rekord under Challenge Almere i morgen?

8 timer, 26 minutter og 20 sekunder er den raskeste norske tiden på en fulldistanse. Den tilhører Gudmund Snilstveit, ikke meg dessverre.

I morgen har jeg muligheter til å senke den norske rekorden. Jeg er motivert, jeg er klar!

Eller er jeg det? Sykkelen er topptrimmet og raskere enn noen gang. For å være ærlig så har ikke mine forberedelser vært de aller beste. Det har vært en tøff periode de siste ukene. Jonas begynte i barnehagen, som var supert og gav meg større handlingsrom på dagtid. Slik var det i et par dager før han ble syk med en lettere influensa. Så ble Jenny smittet og mye verre rammet. Det har derfor vært 10 slitsomme dager for oss alle med lite søvn. Når jeg i tillegg våknet i dag morgen med smerter i magen så var jeg ikke særlig positiv. Det er uansett slik livet er, og en syk sønn og syk kone er ikke en situasjon jeg kan eller ønsker å fjerne meg ifra. Det har vært tøffere for de enn for meg, og jeg er tross alt heldig som ikke har blitt smittet (tror jeg hvertfall).

59 min svøm, 4 t 30 min sykkel og 2 t 50 min løp + 5 min totalt i T1 og T2. Det er budsjettet. Jeg vet at jeg har potensial til det. Så var det forholdene da. Vindforholdene er så gode som de realistisk sett kan få blitt med 16 km/t fra sør sør-vest. Når jeg begynner å løpe rundt 13:00 så er det meldt skyfritt, 24 grader og stigende. For å være ærlig så tror jeg det skal holde hardt å løpe en maraton på 2:50 med den temperaturen. Det hindrer meg selvsagt ikke fra å prøve! Følg løpet på live.challenge-almere.com

1

challenge-almere-2016-boardman-air-tte-triathlon-bike-6
Nytt oppsett og raskere enn noen gang.
challenge-almere-2016-boardman-air-tte-triathlon-bike-2
Platehjul er alltid raskere, selv om det er marginalt sammenlignet med Zipp 808.
challenge-almere-2016-boardman-air-tte-triathlon-bike
Denne gangen kjører jeg reserveslange og CO2-patron bak sete i stedet for nede i aeroflaske. Det er fordi det er så vanskelig å ta den inn og ut bak setet.
challenge-almere-2016-boardman-air-tte-triathlon-bike-3
Vannet skal jeg drikke herfra. Så kommer den til å fylles etter drikkestasjonene, mens den ekstra flasken går i baklommen til shortsen.
challenge-almere-2016-boardman-air-tte-triathlon-bike-4
All flytende ernæringen er i flasken. I tillegg har jeg to energibarer.
challenge-almere-2016-boardman-air-tte-triathlon-bike-5
Ren front!
challenge-almere-2016-boardman-air-tte-triathlon-bike-7
Startnr. 9 😀

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “Ny norsk rekord under Challenge Almere i morgen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s