Allan Hovda Tricamp 15.Januar

 

I sommer arrangerte jeg, sammen med triatlet Multisport Christine, en tricamp i Oslo som gikk over en helg. Det var veldig morsomt og med så utrolig gode tilbakemeldinger har så vi ønsket å gjøre det igjen.

Søndag 15. januar arrangerer vi en ny tricamp. Det blir en en-dags tricamp der alt vil foregå på Elixia Bjørvika rett ved Oslo S. Vi vil ha en spinningøkt, løpeøkt, yoga/fleksibilitet og triatlon spesifikk styrketrening. I tillegg vil vi holde foredrag om hvordan legge opp årets treningsplan og skadeforebygging (eller sykkeltilpasning). Dette er virkelig en tricamp som passer for absolutt alle!

Dagen starter kl. 9 og avsluttes kl. 18:00 etter en tur i Elixias spa-anlegg med forfriskninger. Inkludert i prisen er inngang til Elixia, lunsj levert av Baker Hansen, og tonnevis av inspirasjon og gode treningstips.

Prisen er 600 kr per deltaker og hvis du allerede er medlem i Elixia eller tidligere deltaker på sommerens tricamp så får du 100 kr i rabatt (rabattkode får du ved å sende en mail til meg på allan@trilab.no). Påmelding ligger inne på deltaker.no.

Tricamp 08 - Triallan - løping - Middelalderparken - Allan Hovda
I sommerens tricamp løp vi ut. Forholdene er ikke de beste for det nå, men løpesalen på Elixia er en veldig god erstatning 😉
Tricamp 04 - Christine Lampe - Sykkeltur - Sport1 Storgata - Follo
Syklingen vil foregå i spinningsal så vi trenger ikke å ta hensyn til været. Foto: MultisportChristine
Tricamp 05 - Christine Lampe - Elixia - trisykler - Triallan
Alle aktiviteter vil foregå på Elixia i Bjørvika og alt du trenger å ta med deg er treningstøy, sko til spinning og løpesko.
multisportchristine
Campen arrangeres sammen med MultisportChristine, som er PT hos Elixia og fullførte sin aller første Ironman i år. Sjekk ut hennes profil på Instagram

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s