Allan Hovda Tricamp 15.Januar

 

I sommer arrangerte jeg, sammen med triatlet Multisport Christine, en tricamp i Oslo som gikk over en helg. Det var veldig morsomt og med så utrolig gode tilbakemeldinger har så vi ønsket å gjøre det igjen.

Søndag 15. januar arrangerer vi en ny tricamp. Det blir en en-dags tricamp der alt vil foregå på Elixia Bjørvika rett ved Oslo S. Vi vil ha en spinningøkt, løpeøkt, yoga/fleksibilitet og triatlon spesifikk styrketrening. I tillegg vil vi holde foredrag om hvordan legge opp årets treningsplan og skadeforebygging (eller sykkeltilpasning). Dette er virkelig en tricamp som passer for absolutt alle!

Dagen starter kl. 9 og avsluttes kl. 18:00 etter en tur i Elixias spa-anlegg med forfriskninger. Inkludert i prisen er inngang til Elixia, lunsj levert av Baker Hansen, og tonnevis av inspirasjon og gode treningstips.

Prisen er 600 kr per deltaker og hvis du allerede er medlem i Elixia eller tidligere deltaker på sommerens tricamp så får du 100 kr i rabatt (rabattkode får du ved å sende en mail til meg på allan@trilab.no). Påmelding ligger inne på deltaker.no.

Tricamp 08 - Triallan - løping - Middelalderparken - Allan Hovda
I sommerens tricamp løp vi ut. Forholdene er ikke de beste for det nå, men løpesalen på Elixia er en veldig god erstatning 😉
Tricamp 04 - Christine Lampe - Sykkeltur - Sport1 Storgata - Follo
Syklingen vil foregå i spinningsal så vi trenger ikke å ta hensyn til været. Foto: MultisportChristine
Tricamp 05 - Christine Lampe - Elixia - trisykler - Triallan
Alle aktiviteter vil foregå på Elixia i Bjørvika og alt du trenger å ta med deg er treningstøy, sko til spinning og løpesko.
multisportchristine
Campen arrangeres sammen med MultisportChristine, som er PT hos Elixia og fullførte sin aller første Ironman i år. Sjekk ut hennes profil på Instagram

Publisert av

triallan

Jeg er en 31 år gammel triatlonentusiast som prøver å bli så rask som mulig til å svømme, sykle og løpe. Treningen, konkurransene og utstyrsmanien blir godt dokumentert på bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s