Stjernesmell før Challenge Venezia

På søndag sparkes triatlonsesongen i gang for min del, med Challenge Venezia. Det er en flat løype som ved gode forhold kan være svært rask, der jeg kan nå et av sesongens to hovedmål, nemlig å ta norsk rekord (bestenotering for petimeterne der ute) på fulldistanse.

Challenge-Venice-swim

For et par dager siden skulle jeg gjøre meg klar til reisen ved å printe ut flybilletter, reservasjonsbekreftelse for ekstra bagasje, hotellbekreftelse,  athlete guide, NTF-lisens etc.

Flybilletter ok, bagasje ok, hotell ok, NTF-lisens ok. Sist var det bare å finne påmeldingsbekreftelsen.  Etter å ha lett i innboksen, letet litt ekstra, letet febrilsk, letet panisk så måtte jeg bare innse det; jeg var ikke påmeldt konkurransen(!), og påmeldingsfristen var gått ut med over 2 uker. Det var som å få en tung sten i magen og kroppen ble fullt med en varm og intenst ubehagelig følelse. Å ha brukt 15000 kr på flybilletter og hotell var surt, men tanken på å ha trent målrettet og hardt i over 8 måneder for konkurransen, og så ikke kunne være med, den tanken var uhåndterlig.

Hvem kan jeg skylde på? Som Michael Jacson ville sagt det; I’m starting with the man in the mirror. Det er utrolig irriterende å stå midt i salatåkeren uten å ha noen å skylde på, men det gjør det ikke mindre sant. Jeg sendte mail til arrangørene i mars for påmeldingskode, som gjøres for profesjonelle, og fikk koden uken etter. Siden da gjorde jeg ingenting med 100 % sikkerhet på at jeg hadde meldt meg på.

Arrangøren ble kontaktet via mail, som etter et par timer med kontinuerlig oppdatering av innboksen, gikk over til å bli kontaktet via Facebook. Ydmykheten var total og jeg ba til guden jeg normalt ikke tror på om at det skulle gå i orden. Etter noen timer på pinebenken kom svaret; det ordnet seg.

Sjelden har lettelsen vært større, og takknemligheten for at min «fuck-up» lot seg reversere. Hvis jeg ser stort på det, så var problemet av typen I-landsproblem og neppe av ekstensiell karakter hvis vi ser stort på det, men du verden så store følelser det satt i sving.

Jeg gleder meg skikkelig til sesongens første konkurranse! Lars Christian Vold skal også være med og hans målsetning er den samme som min. Vi kan begge fullføre på under 8:26:20, men kun en av oss kan to norsk rekord. Lars Christian viste kjempeform med løyperekord på Bogstad treningstri, men formen min er også god så det blir utrolig spennende 😀

rsse-venice-xlarge

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “Stjernesmell før Challenge Venezia

 1. Hello

  Very good so see you there. Hope to have the opportunity to say Hi to a great champion like you

  Olivier, one of the «non italian citizen», racing CHallenge venise 😉

 2. HI Allan

  I have been following you for 3 years and I’m happy to know I gonna race CHallenge venise too with a great champion like you.
  Wish you all the best for your challenge regarding the best Norwegian time ever and who knows, if I see you I will pass to say hi

  Olivier,

 3. Hvordan ser du for deg splitten hvis det blir rekord?

  55min-2min-4.25t-1min-2.58t

  Eller pumper du på når du sykler og snitter 45/t for 4.00 så du kan chille gjennom marathonet :D?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s