Samarbeid med foto.no

Det er med stor entusiasme jeg kan fortelle at jeg inngår et samarbeid med nettsted og fotobutikken foto.no.

Hvorfor så stor entusiasme for det? Triatlonkonkurranser som varer i 9 timer eller mer er ikke alltid like publikumsvennlige, så idretten har ikke helt kommet ut til «folket». Derfor er det enda viktigere med gode bilder og film for å få ut budskapet og få flest mulig til å få lysten til å prøve triatlon. Min interesse for foto har vært sterkt økende de siste årene og viktigheten av gode bilder gikk virkelig opp for meg etter at Jonas ble født. Da oppdaget jeg hvor fort vi glemmer og hvordan bildene kan få oss til å huske de gode øyeblikkene. På samme måte så er bildene fra triatlonkonkurranser det som får meg til å huske de sterke og unike opplevelsene. Hva hadde f.eks. Norseman vært uten de fantastiske bildene og filmene?

Dette er bildet av meg fra Mallorca i 2016 der jeg er på fjelltur med fotoassistenten i bæresele. For de som er interessert i utstyr så bruker jeg mest Canon 5Dmk3 med 24-70 f2.8 mkii.

I samarbeid med foto.no skal jeg teste utstyr og forhåpentligvis få enda bedre bilder og enda bedre formidling av det fantastiske triatlonlivet.

Video er noe jeg overhodet ikke har peiling på, men noe jeg ønsker å bruke mer av. Foto.no sin videoekspert skal lære meg hvilke utstyr jeg trenger, hvordan det skal brukes og hvordan videomaterialet skal håndteres og distribueres. Det blir spennende!

Foto.no er i tillegg til et nettsted, en high-end fotobutikk som ligger i Barcode, Oslo. Ønsker du å se på flott fotoutstyr og snakke med virkelige fotoentusiaster så er det definitivt stedet å dra.

Dette bildet, som er tatt av Jørgen Melau under Norseman 2013 er utrolig beskrivende for situasjonen og opplevelsen. Jeg var «slått» av fjellet og hadde resignert. Det medførte at min ledelse over Lars Christian Vold på 10 minutter inn til Stavsro ble redusert til 37 sekunder i det jeg passerte målstreken som nr. 3. Bildet minner meg på om å aldri gi opp meg selv. Aldri.
Seiersbildet fra 2014 er også et veldig spesielt bilde for min del, da jeg første gang vant Norseman. At min største støttespiller Jenny som har minst like stor fortjeneste i seieren som meg, krysset mållinjen sammen med meg utgjør hele forskjellen. Bildene fra det gir meg fortsatt gåsehud og en tåre i øyekroken. Foto: Aleksander Nordahl/DN

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s