25 % rabatt på HUUB, Compressport og Fusion hos Adrena.no

Sammen med min samarbeidspartner og sponsor Adrena kjører vi 25 % rabatt på alt fra HUUB, Compressport og Fusion fra og med i dag frem til fredag 22.september. Det er en god anledning til å sikre seg det triatlonstasjet du trenger igjennom høsten og i neste sesong. Rabattkoden du bruker er: TRIALLAN

Hva anbefaler jeg? Kjøp det du trenger. Det som gir økt treningsglede.

Et eksempel på noe som har gitt meg en sterkt økt treningsglede er f.eks. HUUB Balaclava, som gjør at jeg kan svømme utendørs uten å fryse, også når temperaturen i vannet er 15 grader. Tidligere så hatet jeg følelsen av å synke ned i vann kaldere enn 18 grader, og gruet meg til å begynne hver eneste økt. I kombinasjon med HUUB neoprensokker kan du gå enda kaldere. Kjøper du i tillegg en egen termodrakt i HUUB Aegis 2 Thermal, som jeg svømmer med nå for tiden vil nok 10 grader vann være helt innafor selv med moderat intensitet. Det høres gjerne litt voldsomt ut å bruke mye penger på å kunne svømme behagelig i kaldt vann, men det forlenger utesvømmesesongen fort med 3 måneder, og personlig gir deg meg stor verdi. HUUB Shoe cover er også noe som har gitt meg stor verdi i den forstand at den har økt varmen til de normalt så kjølige triatlonskoene.

En annen anbefaling mens vi snakker om HUUB er de fantastiske Altair-brillene, som jeg helt oppriktig mener er årets triatlonprodukt. Har aldri prøvd maken til komfortable briller som i tillegg har sylskarp optikk. De er selvsagt kostbare men med tanke på at du får 3 sett med linser så syntes jeg det gir god valuta for pengene. Med tanke på hvor mye hjelp det er under svømmedelen å se bøyene du skal runde, så er det en god investering hvis du ser på kroner iforhold til potensiell gevinst.

Altair-brillene, årets triatlonprodukt i min bok.

Hvis du vurderer ny våtdrakt er også høsten en god tid å kjøe det på. Da er det mange gode tilbud og du har våtdrakten klar i god tid før neste sesong, som er veldig praktisk da den første konkurransen ofte kommer raskt etter at utesvømmingen endelig har begynt. Selv svømmer jeg med toppmodellen HUUB Albacore og det er den råeste våtdrakten jeg har prøvd. Men den rimligste modellen Aegis 2 Thermal som jeg også svømmer med fungerer veldig bra, selv om fleksibiliteten ikke er like god. Bestselgeren HUUB Aerious 2 har jeg akkurat fått til testing, og jeg tror den ligger ganske tett opp mot Albacore med tanke på prestasjon.

HUUB Albacore ble testet for første gang for min del på Bømlo i ca. 10 grader vann 🙂
Med 10 grader i vannet så ble det «bare» 37 minutter svømming, men uten HUUB Balaclavaen ville smertegrensen vært 3 minutter.

Compressport har spesielt to produkter som jeg ser på som et «must», nemlig Calf R2 Pro Swiss kompresjonslegger, som er de letteste kompresjonsleggene, særlig i våt tilstand. I tillegg så er det de småsære Full leg som gir uvurdelig kompresjon og forbedret restitusjon, spesielt etter harde treningsøkter/konkurranser og lange flyturer. Mer om de kan du lese i dette blogginnlegget; Tips for bedre restitusjon.

Compressport Full leg i kombinasjon med run kompression shorts dagen etter Swissman. Det gjorde susen med en lang reisevei.

Et annet produkt fra Compressport som jeg bruker i konkurranser er Racing socks Ultralight run. At de er et «must» skal jeg ikke påstå, men de veier 10 gram, tar ikke til seg vann og er superkomfortable. I tillegg så er de raske å ta på, i motsetnig til de høyere variantene som jeg bruker mer tid for å ta på. Ultralight Visor er også det letteste og beste solvisiret du får tak i.

Adrena selger i tillegg det anerkjente danske triatlonbekledningsmerket Fusion, samt triatlonbekledning fra både HUUB og Compressport. Hva min anbefaling er her, er i stor grad opp til dine preferanser. Mer om mine anbefalinger til triatlonbekledning kan du lese i innlegget; Dressed for success – hvordan kle seg til triatlon.

Min «standard-utrystning» på syklingen
Dette er det jeg bruker i konkurranser. Forhåpenligvis så blir ikke tapen på kneet standard 😉

Personlig kjører jeg todelt Fusion SLi shorts (med lommer) og Fusion SLi top uten ermer. men kan anbefale heldrakten, både med og uten ermer. I tillegg er Dave Scott drakten fra HUUB også skikkelig god.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Én kommentar til “25 % rabatt på HUUB, Compressport og Fusion hos Adrena.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s