Boardman CX savnes

I dag ble min kjære Boardman CX stjålet i Oslo sentrum. Det var min arbeidshest som ble brukt til trening og transport. Nå er det ikke sannsynlig at jeg får den tilbake, men om du ser sykkelen nedenfor i str. M så er det relativt stor sannsynlighet at den (har) tilhørt meg da det ikke er mange av den i Norge. Hvis den dukker opp på finn.no eller tilsvarende så gi meg gjerne en lyd.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Boardman CX savnes

  1. Så irriterende!! Jeg har også blitt frastjålet sykkel fra Bjørvika, fastlåst med «wire» lås men klippet opp. Man får liksom et nært forhold til syklene sine så triste greier..Hva slags lås brukte du ? Kan jo håpe at den dukker opp

    1. Hei Trond,

      Jeg brukte en såkalt Steel-O-Flex lås fra Abus. http://www.abus.no/side14947-scatid-2024.html
      Har vært veldig fornøyd med den i mange år, men denne gangen var det bare en 5 cm stubb igjen av den. Fint kutt forøvrig. Jeg har også ulåser, men syntes de har vært upraktiske. Må ser hvilke løsning jeg går for neste gang. Det er ingen garantier for noe som helst, men ønsker selvsagt noe som ikke enkelt kan klippes og er ok å dra med seg. Noen tips? Har foldbar lås på kona sin sykkel, men vet ikke om det er bedre, bare tror.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s