25 % rabatt på alt hos Ulvang.com

Min sponsor Ulvang har fått ny nettsideløsning som muliggjør at du kan få 25 % rabatt ved å bruke rabattkoden:ALLAN25

Det synes jeg er en god rabatt spesielt i kombinasjon med kjøp over 750 kr som gir gratis frakt.  Jeg ønsker å presisere at jeg ikke får noe kickback av eventuelt salg og ser på det som en god mulighet for de som følger med til å kjøpe høykvalitets ullprodukter til trening, friluftsliv og til hverdags. Mine favoritter er:

  • Rav 100 % turtle neck w/zip– Tynn trøye i 100 % Merinoull som passer ypperlig til trening, men har et mer nøytralt utseende for hverdagsbruk
  • Training turtle neck w/zip– Mer spisset mot trening enn Rav 100 % med f.eks. tynnere stoff på ryggen for bedre svettetransport.
  • Skare logo tee– En deilig hverdag og friluftsliv t-skjorte med kul print
  • Everyday boxer– Ingenting er mer behagelig en boksersjorts i Merinoull. Bra ser de ut også.
  • Bris ankle sock– Lav tynn ullsokk som er mitt valg under Norseman (en sokk høy sokk kan være nærmest umulig å få på etter en kald svømmetur)
  • Rav jacket– Jeg digger en god ullgenser, men trives best i de som kan åpnes helt opp med glidelås

På bildet løper jeg i Training Short Sleeve trøye, som er en kortermet variant uten hals av min nevnte favoritt Training turle neck w/zip. Shortsen er også av ull, og er et nytt produkt som kommer snart. Begge deler har vært supre nå som jeg har vært på en lengre norgesferie med varierende vær og uten vaskemaskin. Ull kan du bare henge til tørk etter bruk så kan det brukes mange ganger før må ha en skikkelig vask. Alt syntetisk kan jeg bare bruke en gang før det lukter vondt som medfører at jeg må pakke med ekstra mye treningsklær.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s