Bogstad treningstriathlon ♥

Bogstad treningtriathlon er et uformelt triathlon som arrangeres av Oslofjord triathlon annenhver torsdag i gjennom hele sesongen. Distansen er tilnærmet sprint med ca. 750 m svøm, 16 km sykkel og 5 km løping. Stemningen er alltid avslappet og alle kan delta. Faktisk så burde alle delta. Om du er helt fersk så er Bogstad treningstri perfekt triathlondebut og god øvningsarene før du skal til din første «skikkelige» triathlon. Om du har vært i gamet en stund er Bogstad triathlon en god benchmark for formen og perfeksjonering av rutinene i skiftesonen. På Bogstad triathlon møtes både debutanene og norgeseliten, og de midt i mellom. Det er perfekt plass for å få tips og svar på spørsmålene du lurer på. Perfekt plass for å prøve triathlon og finne ut om det kan være en sport for deg. Mer om Bogstad treningstri på Oslofjordtri.com. Neste konkurranse er om akkurat en uke, 7 Juli. Blir du med???

«Jeg har problemer med kneet og kan ikke løpe» sier du. Det gjør ingenting. Da kan du svømme, skifte, sykle og skifte før du gir deg etter du kommer ut av T2. Du vil uansett få en god økt og øvd deg på det viktigste.

«Jeg har aldri vært med triathlon og er svært nervøs for svømmingen» sier du. Det gjør heller ingenting. Det er flere som er med som ikke svømmer spesielt raskt og brystsvømming er definitivt godtatt. Hvis du snakker med funksjonærene i forkant går det helt sikkert greit at du svømmer en kortere distanse enn 750 m. Hvis du absolutt ikke ønsker å svømme kan du erstatte svømmingen med løping (også kalt duathlon).

«Det er meldt så dårlig vær» sier du. Det gjør hvertfall ingenting. Du blir uansett våt når du svømmer og holder lett varmen under konkurransen. Bare husk varme og tørre klær som du kan ta på deg når du er ferdig.

Hvis du har noen flere unnskyldinger du tror er gode så skriv de gjerne i kommentarfeltet så skal jeg raskt avfeie de 😉

Avslappet stemning før start

På vei til Bogstadvannet

Flying start

Fine svømmeforhold

Opp fra vannet 1

Opp fra vannet 2

Ut på sykkel

Øystein Pettersen misforstod og trodde det var rulleski som var mellom svømming og løping 😉

Stefan i god driv inn fra syklingen

Kjapp skifting

Det er alltid sol etter målgang 😀

Etterpå får vi smake Hanne Gros fantastiske blåbærmuffins 🙂

Dagens funksjonær (og muffinsbaker) Hanne Gro og Linda

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

3 kommentarer til “Bogstad treningstriathlon ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s