Born to run av Christopher McDougall – på norsk

For halvannen mnd siden så skrev jeg et innledende innlegg om barfotløping (Ref: Barfotløping, en ny religion?). Der skrev jeg litt om boken Born to run av Christopher McDougall, som kan ta æren/skylden for denne nye løpsbevegelsen. I innlegget så var jeg kritisk til barfotløperne, men skrev at jeg hadde bestilt boken for å finne ut hva alt oppstyret handlet om. Det var en sannhet med modifikasjoner og det burde heller stått at jeg hadde som hensikt å bestille boken asap. Jeg klarte ikke å få ut fingeren å bestille boken så da passet det perfekt når jeg fikk en mail av Børge Lund i Pax forlag. Børge Lund har oversatt boken til norsk under navnet Født til å løpe og lurte på om jeg ville ha et anmeldereksemplar, og det kunne jeg selvsagt ikke si nei til. Et par dager senere lå boken i postkassen og nå gleder jeg meg til å begynne på den. Jeg har lest noen sider allerede, og syntes at selve historien er fasinerende. Christopher McDougall lurte på det enkle spørsmålet; Hvorfor har jeg vondt i foten?, og endte opp i jungelen i Mexico på jakt etter en løper som går under navnet Caballo Blanco. Nå har jeg kun lest 10 sider av boken og skal være forsiktig om å mene noe som helt om den. Hvis du ikke klarer å vente på min fulle anmeldelse så kan du kjøpe boka på Pax Forlag sine hjemmesider til 262 kr (veil. 299 kr). Kan sikkert også kjøpes hos din lokal bokpusher.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

6 kommentarer til “Born to run av Christopher McDougall – på norsk

    1. Hei Trond.

      Jeg har vært på reisefot i dag i forbindelse med jobb og da ble det noe ledige stunder på fly, flyplasser og heliport. Jeg begynte for alvor å lese i boka og til min store overraskelse så var jeg kommet til side 160 som betyr rundt 140 sider lest på en dag! For meg som kun har lest tre skjønnlitterære bøker i hele mitt liv så er det mye. Boka var virkelig en «page turner» og vanskelig å legge i fra seg. Foreløpig så har det ikke blitt noen frelse på meg enda, men underholdende er det hvertfall.

    1. Ja, det var utrolig trist. Jeg syntes det var litt spesielt å akkurat ha «oppdaget» og så blir han funnet omkommet noen dager senere. Vi får håpe det gikk smertefritt for seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s