Treningssamling med Rasmus Henning og Allan Hovda

Din perfekte konkurranse

En triatlonsamling med tidenes mest suksessfulle nordiske triatlet Rasmus Henning.

Rasmus Henning - IM Hawaii 2012

Rasmus Henning er en 7. og 8. plass fra OL, 5 plass på Ironman Hawaii, seire fra Abu Dhabi Triathlon, Des Moines (Hy-Vee) og seier i Challenge Roth med tiden 7:52:36, som gjør han til tidenes 7. Raskeste triatlet. Han er også grunnlegger av det nordiske firmaet TriNordic.

Lørdag 6. april vil Rasmus Henning sammen med Allan Hovda arrangere en triatlonsamling med en målsetning om at deltakerne skal gjennomføre sin perfekte konkurranse. På planen står svømming, sykling og løping, i tillegg til en teoretisk gjennomgang av blant annet følgende emner:

 • Formtopping
 • Konkurransestrategi
 • Konkurranseernæring
 • Open water-svømming
 • Mindset og motivasjon i trening og konkurranse
 • DOs and DON’Ts før og under konkurranse

Rasmus Henning og Allan Hovda

                      Rasmus Henning                                                       Allan Hovda

Grip muligheten til en eksklusiv treningssamling med en av tidenes raskeste triatleter som deler sine beste triatlontips igjennom en 15 år lang karriere som elitetriatlet. Det vil også være muligheter for å prøve våtdrakter fra HUUB i svømmehallen og treningstøy fra HumanSpeed i løpet av dagen.

Sted: Hunsund bad/Hundsund Ungdomsskole, Fornebu

Når: Lørdag 6. April fra 09:00 til 18:15.

Passer for: Nybegynner, middels, erfarne og elite i alle distanser.

Pris: 1200 kr (inkludert inngang til svømmehall, lunsj og energi fra Enervit underveis)

Påmelding via deltaker.no. NB! Antall deltakere er begrenset til 20 stk. Ved spørsmål ta kontakt med allanhov@hotmail.com eller legg inn en kommentar i kommentarfeltet under.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

7 kommentarer til “Treningssamling med Rasmus Henning og Allan Hovda

 1. Hei Allan
  En utrolig bra side du har og det skal bli spennende å følge deg videre. Har snoket på siden din en stund.
  Ser at dere har skal være i Oslo… Da du er fra vest, og vet at miljøet er sterkt voksende også på denne siden av fjellet, hva med å kjøre noe lignende for vestlendingene også?
  Uansett, du må ha lykke til framover!!
  Det blir spennende å se hva du kan få til nå når du har et profesjonelt team rundt deg. En liten ting til slutt, du skriver varmt om alle de andre på teamet…. men kanskje du er den med høyest potensial ??
  Bernt

  1. Hei Bernt.

   Takk for skryten av siden min. Jeg har store planer om å løfte den enda noen hakk, men har ikke kommet så langt enda.

   Jeg kjører gjerne et lignende opplegg på vestlandet om det er interesse for det, og er helt sikker på at jeg får meg med Rasmus på det også.

   Nå valgte jeg å legge samlingen til Oslo og 6. april fordi det er dagen før Skiftesonen Live på litteraturhuset, og siden Rasmus uansett skulle ditt så tenkte jeg at vi kunne arrangere en treningssamling mens han først hadde tatt turen til Oslo. Du kan jo ta turen til Oslo og lage en helgetur ut av det og kombinere det med en opera f.eks.?? hehe.

   Nå er jeg «omsvermet» av profesjonelle, både når det gjelder Team og trener, men jeg tror det er viktig for meg å ikke forvente at det skal gjøre underverker. Det må trening, kosthold og restitusjon til og riktig mengde, intensitet, struktur osv på alle fronter. Det kommer til å kreve utrolig stor innsats og målrettethet av meg for å få det til, og det må jeg stå for selv. Jeg skulle likt å tro at jeg er den med høyest potensiale, men det gjenstår å se. Svenke Karl-Johan som debuterte på IM med tiden 8:21 kom ikke bare på 8. plass totalt, men han var aller først inn til T2 med 48 min svøm og 4:26 sykling. Maratontiden hans på 3:05 skulle jeg klart å matche, og å sykle på rundt 4:30 bør også kunne gå, men 48 min svømming er vanskligere. Dessuten så har Karl-Johan mål om å klare sub 8 (mens jeg satser på sub 8:30, om noen år). Men vi får se! Spennende blir det hvertfall uansett, og uavhengig om jeg får det til så kommer jeg til å dele alt med dere på bloggen.

  1. Og jeg gleder meg også! Rasmus er ikke bare en fantastisk god triatlet, men svært pedagogisk (han er utdannet lærer) og flink til å forklare vanskelige ting enkelt. I likhet med på Playitas så blir det mye å lære 🙂

  1. hehe. Det er vel alltid et definisjonsspørsmål, men jeg syntes ikke Lisa Nordén kan regnes som mer suksessfull en Rasmus Henning, hvertfall ikke enda. Hennes sølv i OL og seier i Hy-Vee + ITU Serien var fantastisk og gjorde virkelig sesongen hennes komplett. Likevel syntes jeg Rasmus Henning sine resultater har vært mer imponerende med seier i Hy-Vee, Abu Dhabi og Roth med en av tidenes raskeste IM tider noen gang. Men Lisa Nordén er bare 28 år og skal prøve seg på halvdistanse i år så da får vi sett hva hun er god for. Dessuten så observerte jeg at hun løp langs Alii Drive på Hawaii i fjor så hun har helt sikkert tenkt å prøve seg på IM Hawaii en gang 😉

   1. Roth er først og fremst kjent for at løypen er altfor kort, så å bruke tidene fra et slikt løp blir litt tull… Ifølge Sir Tveiten snakker vi opp mot 12 min ekstra… Men han er riktig nok en sterk utøver;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s