Når katten er borte…

så danser musene på bordet. Katten er i dette tilfelle Jenny og musene blir da meg og Fia. Jenny er en langhelg i Irland, mens jeg og Fia er alene hjemme. Det høres kanskje stusselig ut å tilbringe påsken alene med hunden i Oslo, men det har det ikke vært. Det har vært mye trening og annet triatlonrealetert ting i det siste, så jeg har hatt et lite etterslep på ting jeg skulle ha fått gjort. Derfor er det deilig å få gjort det. Et av etterslepene var å montere opp min splitter nye Specialized Shiv. Jeg tvitret en melding som sa følgende: Hvordan vet du at du trener for mye?? Du har en #SpecializedShiv stående i en eske en uke uten å ha orket å pakke den opp.

Specialized Shiv

Og det stemmer også, hvertfall nesten. I 6 dager så hadde jeg en eske med min nye sykkel stående i gangen og jeg hadde ikke tid eller energi til å begynne opp-pakkingen og monteringen. Det er jo helt sykt i grunn! Hvertfall når du er såpass interessert i sykler som meg. Men nå er sykkelen hvertfall oppe og montert helt ok. Fant ut at det var en pakke som ble glemt hos Foss Sport (som er Specialized forhandler og der jeg hentet sykkelen) så frem- og bakgir, girhendler og bremsehendler var ikke i pakken. På høy tid å finne ut det for i løpet av neste helg så må sykkelen være 100 % montert. Jeg tror det er godt Jenny ikke var her for jeg forvandlet vår skandinaviske minimaliststue til det som lignet på et bombet sykkelverksted. Sykler, hjul, sykkeldeler og sykkelverktøy overalt. Får bare håpe jeg klarer å rydde til hun kommer tilbake 🙂

Den nye sykkelen ser forøvrig helt «awesome» ut, som kidsa ville sagt det. Kombinasjonen blank svart, mattsvar, hvit skrift og frekk røde linjer gjør at sykkelen er rask bare av utseende. Den kommer til å gå så sinnsykt fort skal dere se 😀

Specialized Shiv - Allan Hovda

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

9 kommentarer til “Når katten er borte…

 1. WOW… AWESOME :)))) hehe…. strøken sykkel Allan !!

  Får du bruk for sykkelstativet (det til høyre i bildet) ofte? Har tenkt meg en slik en til rep. og vedlikehold.

  1. Hei Jonas.

   Blir fin sykkel når den er ferdig montert den 🙂

   Sykkelstativet bruker av og til. Det er nesten et must hvis du skal mekke en del på sykkelen selv. Innstilling av gir, bremser etc. Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skulle klart meg uten.

 2. Kjempefin sykkel! Har hørt rykter om at man ikke bør ha karbonsykler i rulle. Hva er dine tanker om det?

  1. Jeg har også hørt rykter om det, men har ikke brydd meg om det. Syklet på rulle med karbonsykkel i snart 3 år og ikke merket noe negativt enda. Jeg vet ikke helt hvorfor karbonsykkel ikke skal brukes på rulle, for karbonen skal være solid den. Av praktiske årsaker så kan jeg ikke ha en utesykkel og en rullesykkel så det har heller ikke vært aktuelt.

 3. Hei! Ser du monterer sykkel selv. Hvilke prinsipper setter du opp sykkelen etter? Mtp. setehøyde osv.

  1. Hei. Jeg setter sykkelen opp så identisk som mulig som den forrige sykkelen, som jeg fikk stillt inn etter en super bike fitting gjort av Unaas.

   Nå skal jeg på den ultimate sykkel-bikefittingen på mandag og tirdag så det blir utrolig spennende. Blogginnlegg om det kommer i løpet av dagen så sjekk innom senere i dag 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s