Drømmen om Ironman Hawaii

Når jeg først satt meg mål om å kvalifisere meg til Ironman Hawaii så gjorde jeg det utelukket fordi jeg viste at det var vanskelig. At det viste seg å være en av de vakreste stedene jeg noen gang har vært på var en bonus. Hawaii er utrolig spesielt og Kailua-Kona er så spekket med triatlonhistorie at det utvilsomt er endestoppet for en triatlets prilgrimsferd.

Det er utrolig å tenke på at det er 1 år siden vi var der sist. På en måte så føles det så lenge ut siden det har skjedd så mye siden da, men på den andre siden så tenker jeg nesten dagelig på når vi var der og kjenner på den gode følelsen av å være der. Jeg valgte bevisst å ikke prøve å kvalifisere meg i år pga tid, kostnad og lysten til å prøve andre konkurranser. Det var en riktig prioritering, men nå som det nærmer seg så blir jeg nesten syk av at jeg ikke skal være med. Da er det godt jeg kan se igjennom mange hundre bilder med gode minner og glede meg til avreise til Hawaii i 2014.

Triallan - Ironman Hawaii Utenfor King Kamehameha hotel på Kona

Triallan - Ironman Hawaii Triallan - Ironman HawaiiTriallan - Ironman Hawaii Steinkamuflasjen har han jobbet med lenge, men vi så han til slutt 🙂

Triallan - Ironman HawaiiHan var en rimelig avslappet type og hadde ingenting i mot å posere for kameraet

Triallan - Ironman HawaiiMaten er grunn nok til å reise til Hawaii i seg selv. Fish taco var absolutt en av favorittene med et fyrverkeri av smaker med fantastiske råvar som dagens fangst.

Triallan - Ironman HawaiiSå langt øyet kan se – Teknisk kan hvertfall ingen kalle sykkelløypa på Hawaii selv om sidevinden kan gjøre det krevende nok å sykle rett frem.

Triallan - Ironman HawaiiDe kan virkelig sjømat på Hawaii


Triallan - Ironman HawaiiHapuna Beach – Advarsel om farlige bølger, sterk strøm og gjenglemt sprengstoff(!) etter å ha vært et øvelsesområdet for amerikanske soldater var ikke nok til å stoppe oss 🙂

Triallan - Ironman Hawaii Lava sletter

Triallan - Ironman HawaiiSykkeltur med Øystein Grande

Palmer 🙂

Triallan - Ironman Hawaii Tror du de ble lei av meg på Argon 18 standen etter at jeg hadde delt mine forbedringsforslag? De gikk hvertfall over sykkelen min slik at den fungerte perfekt på konkurransedagen.

Triallan - Ironman Hawaii Triallan - Ironman Hawaii Triatleter på vei ut for enten å teste svømmeløya og eventuelt ta en tur innom Kaffibåten som serverer den berømte Coffee of Hawaii. Båten kan du se oppe til høyre i bilder.

Triallan - Ironman Hawaii Lava Java – Legendarisk spisested med en poserende Rune Skinnerlien og meg selv med 2 x verdensmester Normann Stadler til høyre i bildet.

Triallan - Ironman Hawaii Om du drar til Hawaii så lei en bil og kjør til vulkanene. Det er et must!

Triallan - Ironman Hawaii Den var semiaktiv når vi var der og du kunne høre buldringen godt i bakgrunnen

Triallan - Ironman HawaiiDet var også mange hull i bakken der varm damp veltet ut.

Triallan - Ironman Hawaii Triallan - Ironman Hawaii Når lavaen kom ned til sjøen så ble den pulverisert til små sandkorn og vips så oppstod Punallu Black Sand beach, en sort sandstrand full av skilpadder.

Triallan - Ironman HawaiiCoffee of Hawaii rett fra kaffibåten utenfor Kona.

Triallan - Ironman Hawaii Triallan - Ironman Hawaii Veldig fornøyd med maten som vanlig

Triallan - Ironman HawaiiFantatiske Chrissie Wellington og meg 😀

Triallan - Ironman HawaiiAldri har en expo vært holdt i vakrere omgivelser

Triallan - Ironman Hawaii Utstyrsprodusenter av triatlonutstyr bruker gjerne Hawaii til å lansere sitt nyeste utstyr. Her ser du Cervelo P5 som var nettopp lansert før Ironman Hawaii.

Triallan - Ironman Hawaii A love affair with local grown food

Triallan - Ironman Hawaii Ute på felles middag med de andre norske

Triallan - Ironman Hawaii Parade of nations var også en opplevelse

Triallan - Ironman HawaiiPalmer – bare synet av de får den stive nakken til å slappe av og hjerterytmen gå ned et par hakk. 

Triallan - Ironman Hawaii Nevnte jeg at maten var god?? Dagens fangst med fersk ananas guacamole og salsa verde.

Triallan - Ironman Hawaii Heldigvis var ikke tyngekraften opphevet for jeg var klar til å fly til himmels her. Et av mitt livs aller beste øyeblikk som jeg alltid kommer til å smile av når jeg tenker på.

Triallan - Ironman Hawaii Hawaii-kransen er like mye Jenny sin som min 🙂

Triallan - Ironman HawaiiEtterkonkurranse-mat 😀 Frossen yoghurt med alt som er godt

Triallan - Ironman HawaiiDu kan ta triatleten fra Hawaii, men du kan aldri ta Hawaii fra triatleten.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Drømmen om Ironman Hawaii

  1. Du var nære angående tipset ditt nr. 3 ble nr. 1. Jeg også ropte høyt på Eneko. Har var jo rå både på Mallorca og i Frankhfurt. Men kanskje er nivået blitt så sinnsykt høyt at formen må spisset fullt og helt mot et løp, Kona 2014. HØRER DU MEG ALLAN. You know what to do:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s