Mitt konkurranseoppsett for Ironman Hawaii

Nå begynner det virkelig å nærme seg den store dagen. Årets hovedmål. Nedenfor ser du hvilke utstyr og oppsett jeg har tenkt å bruke under de forskjellige disiplinene.

Triallan - Ironman Hawaii - HumanSpeed TriSuit - Aero - Specialized Shiv - HUUB-6 På svømming så er det utstyrtsmessig rimelig enkelt. Over HumanSpeed Tridrakten så har jeg en HUUB SKN-1 swimskin. Den gir bedre hydrodynamikk enn tridrakten og sparer meg noen sekunder per 100 meter i tillegg til å være mer praktisk med tanke på skifting til sykkel. Svømmebrillemessig går jeg for Zoggs Predator Flex Reactor.

Triallan - Ironman Hawaii - HumanSpeed TriSuit - Aero - Specialized Shiv - HUUBSykkelen er ikke overraskende enn Specialized Shiv S-Works med Quarq Sram wattmåler med 54/39t og 11-28 bak. Hjulsettet er Zipp 808 Firecrest tubular front og bak. For oppbevaring av reservedekk og CO2-patron har jeg valgt fuelcell (sorte boksen i ramma) og valgt flaskeholder mellom styret og bak setet. I tillegg har jeg montert den innvendige drikkeblæren i ramma slik at jeg kan ha vannet mitt der og den flytende ernæringen i flasken foran (som er mye mer praktisk enn flaskeholderen bak setet). På hjelmfronten så har jeg kanskje overraskende gått for Specialized McLaren tempohjelmen fremfor den mer luftige aerodynamiske landeveishjelmen Specialized Evade. Det er nok en sjanse å ta med tanke på overoppheting men jeg syntes hjelmen sitter så utrolig godt på. Skoene på syklingen er Specialized S-Works Tri. Tridrakten er den to-delte aerodrakten til HumanSpeed. Solbrillene blir Rudy Projekt Genetyk i matt sort med fargeløst fotokromatisk glass.

Triallan - Ironman Hawaii - HumanSpeed TriSuit - Aero - Specialized Shiv - HUUB-2 Triallan - Ironman Hawaii - HumanSpeed TriSuit - Aero - Specialized Shiv - HUUB-3 Triallan - Ironman Hawaii - HumanSpeed TriSuit - Aero - Specialized Shiv - HUUB-4 Triallan - Ironman Hawaii - HumanSpeed TriSuit - Aero - Specialized Shiv - HUUB-7 Triallan - Ironman Hawaii - HumanSpeed TriSuit - Aero - Specialized Shiv - HUUB-8 Triallan - Ironman Hawaii - HumanSpeed TriSuit - Aero - Specialized Shiv - HUUB-9 Specialized Sitero-setet. Utvilsomt det beste setet for triatleter etter min mening

Triallan - Ironman Hawaii - HumanSpeed TriSuit - Aero - Specialized Shiv - HUUB-11 Fuelcell, den mest aerodynamiske oppbevaringensmetoden på Specialized Shiv

Triallan - Ironman Hawaii - HumanSpeed TriSuit - Aero - Specialized Shiv - HUUB-12 Her ser du drikkeslangen som kommer opp fra ramma, som lett fylles i fart. Veldig mye mer aerodynamiske enn å ha en rund flaske på ramma.

Triallan - Ironman Hawaii - HumanSpeed TriSuit - Aero - Specialized Shiv - HUUB-5På løpingen blir sykkelskoene byttet ut med mine 3 år gamle K-Swiss K-Ruuz pluss et par sokker fra CEP. Den hvite bremmen er fra HUUB. Dataene blir forøvrig målt med en Garmin 910XT.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

4 kommentarer til “Mitt konkurranseoppsett for Ironman Hawaii

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s