Samarbeid med Fusion – high-end triatlon, sykkel og løpsbekledning

Noen observante blogglesere har gjerne sett at jeg kjørte med en ny drakt under Challenge Venezia og gårsdagens Bogstadtri. Min nye konkurransedrakt er Fusion Speed Suit, og jeg har inngått et samarbeid med Fusion og vil være en av deres ambassadører/atleter. Det blir et veldig spennende samarbeid og jeg ser frem til å få testet hele kolleksjonen skikkelig.

Den nye Speed Suit-en er en veldig god tridrakt, som virker veldig aerodynamisk uten at den er ubehagelig å løpe med, noe jeg fryktet kunne være tilfelle. Den har to lommer på korsryggen, samt en på hver side av låret, noe som er veldig praktisk f.eks. oppbevaring av gel.

Her er et bilder fra første konkurranse i den nye drakten og jeg er veldig fornøyd med hvordan den fungerte fra start til mål. Foto: José Luis Hourcade
Det ble veldig varmt i Venezia, men jeg følte ikke at det ble enda varmere med en hel drakt/overdel enn en tri-topp som jeg har kjørt med tidligere. Ikke fikk jeg gnagsår under armene, noe jeg så på som en potensiell nedside.
Her slår Patrik Lange den 27 år gamle løpsrekorden fra Ironman Hawaii med tiden 2:39:45, i nettopp en Fusion Speed Suit.

Er du i Haugesund og på jakt etter ny tri-drakt? Da må du sjekke ut min sponsor Adrena sin stand på Rica Maritim Hotel. De har full kolleksjon fra Fusion i tillegg til bekledning fra Compressport og HUUB. Spesielt anbefalt er HUUB Balaclava-hetter, HUUB Altair svømmebriller og Compressport PRO Racing calfs. Med værmeldingene som er meldt så HUUB neoprentupper og ullsokker også et godt tips. De kjører 20 % messerabatt på alt.

Adrena sin stand på Rica Hotel Maritim med Fusion, Compressport og HUUB.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s