Klar for Norseman!

Kl. 05:00 i morgen går startskuddet for årets triatlonhøydepunkt, hvertfall for mange av oss. Den 15. utgaven av et av verdens villeste, råeste og mest myteomspunnnede triatlonkonkurranser, Norseman Xtreme Triathlon står for dørene. Nivået er høyere enn noen gang og værmeldingene minst like dårlige som vanlig. Alt er klappet og klart for en fantastisk dag! Fantastisk kaldt, fantastisk, fantastisk hardt og fantastisk vondt. Det blir også fantastisk spennende og fantastisk morsomt!

Det ekstra kule i år, uten om at konkurransen om seieren blir så tøff er at løpet blir filmet underveis og sendt live. Norseman er pionerer i konsept og pionerer innen bilde og film. Nå tar de også for seg live-sending 🙂

Lik på bilde eller denne lenken for å se Live sendingen av Norseman

Jeg er klar, utstyret er klart og mitt topptrente support team er klare 😀 Taktikken skal jeg ikke dele for mye av, men det er ingen grunn til å tro at noen av favorittene kan ”safe” inn en grei seier. Det blir et rotterace fra start til mål 🙂 Følg oss gjerne fra livesendingen og oppdatering fra mine og andres sosiale medier underveis.

HUUB Altair – klare glass

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Klar for Norseman!

  1. Lykke til Allan og hils support😉 Vi heier fra Spania mens jeg skriver på min neste krim, som har handlingen fra nettopp Norseman Extreme. Tittel Iskald, foreløpig. Tips: Se ekstra godt etter i vannet🏊🚴🏾‍♀️🏃
    Hilsen Ironmum😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s