2 kommentarer til “Race report fra Ironman Barcelona 

  1. Jeg synes du er kjempeflink og gjennomtenkt i alt du gjør. Synd du ikke nådde målet ditt i dag, men som du selv sier kan det ha hatt noe med restitusjon å gjøre. Restitusjon er undervurdert 🙂 God ferie – kos deg!

    1. Hei Linda, og tusen takk for en veldig hyggelig kommentar. Jeg skal ta en skikkelig gjennomgang av hele «opplegget» mitt og se om jeg klarer å finne grunnen til hvorfor jeg ikke helt har hatt de løpebeina under konkurranser som jeg har hatt tidligere. Jeg sykler ikke hardere nå enn før, så det er ikke så enkelt som å ta det roligere på sykkel. Uansett, så er det mye positivt å ta fra det og jeg gleder meg skikkelig til neste sesong allerede. Men nå er det først ferie (fra triatlon riktignok for nå har jeg dratt på jobb).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s