Samarbeidsavtale med Bilia og Volvo

Det er med stor glede og entusiasme at kan dele mitt samarbeid med Bilia og Volvo. Som de selv sier:

Allan Hovda jakter sin 3. seier i Norseman og Bilia er med hele veien.

Som et steg i å optimalisere i alle ledd sørger Bilia for at jeg får det logistikkmessig enklere med å tilby en sikker, driftssikker bil som jeg får plass til alt jeg trenger når ”Team Hovda” drar på tur. Bilen min ble den splitter nye Volvo XC40!

Det er en utrolig spennende bil. Råstillig design og god kjørefølelse med praktiske og gjennontenkte løsninger. Funksjonen Pilot Assist, der bilen både gasser, bremser og styrer selv var også mitt første møte med fremtidens biler. Utrolig kult! Den gode Volvo-kvaliteten er selvsagt tilstede 😀 Den er rett og slett en fryd å kjøre 🙂 Det er en premium bil, til en overkommelig pris. Det er også en av grunnene til at den er nettopp kåret til årets bil 2018.

Mer om bilen og hvordan vi velger å løse den krevende logistikken med sykkel, ski, barn og hund på tur kommer det mer om. I mellomtiden får jeg ”tease” med noen bilder.

Kunne du tenkt deg en Volvo XC40? Da burde du definitivt prøve en. Book en prøvekjøring hos din nærmeste Volvo forhandler og gjerne Bilia. Og vil vil prøve min Volvo så ta kontakt med Bilia Økern, men kjør forsiktig 😉

Allan-Hovda-og-Dagfinn-Asak_overrekkelse-Volvo-XC40_IMG_0714
Snøvær er ingen hindring for noen av oss 😉 Jeg er svært takknemlig for Dagfinn i Bilia og resten av bidragsyterne for å ha trua på meg 😀
Volvo XC40 - Bilia - triallan - Allan Hovda - bil for triatlon-5
Folieringen er av det mer eksentriske slaget 😀

Takk til Dag Oliver for bruk av bilde på panseret. Det er ikke tvil om hvilke målsetning jeg har for årets Norseman.

 

XC40 er ingen liten bil, men heller ikke diger. Likevel skal vi få plass til mye når vi drar på tur uten at jeg skal trenge å spille 3D varianten av tetris for å få plass til alt. Gode løsninger tilpasset bilen som f.eks. barnesetet fra Volvo bidrar til at vi får det til. Med sykkelstativ på hengerfeste og takstativ får jeg plass til mye.
Og dette er en av grunnene til at jeg trenger å ta med meg mye. Jeg har et treningsprogram som jeg foretrekker å følge så godt som mulig. Da trenger jeg å ta med triathlonsykkelen min, og rulle hvis det ikke er forhold for å sykle ute. Selvsagt er skigåing også god trening, men personlig så får jeg ikke holdt tilsvarende intensitet på ski, og det blir heller ikke like spesifikt.

 

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s