Samarbeidsavtale med Anton Sport Sykkeldelisk

Det er en glede å kunne offentliggjøre at jeg har inngått samarbeidsavtale med Anton Sport Sykkeldelisk. Nå har vi samarbeidet en stund, og de har hjulpet meg med prosjektet om “TT-sykkel vs Racer”, der jeg bruker sykler fra Boardman, som jeg er ambassadør for og Sykkeldelisk er forhandler av.

Sykkeldelisk har lenge vært en av de høyest anerkjente sykkelbutikkene i Norge, og jeg husker at jeg var innom mange ganger og siklet på flotte sykler og sykkelutstyr når jeg fikk øynene opp og triatlon. Både de ansatte som jobber der og utvalget tyder på en sterk lidenskap for sykkel. I tillegg har de økt satsingen på friluft, løping og triatlon. Det er derfor en butikk det passer perfekt for meg å samarbeide med siden jeg kan fikse det meste på syklene mine selv, men når jeg ikke kan det så krever det spesialkompetanse.

Butikken ligger sentralt plassert ned i Bogstadveien i store lokaler med veldig mye flott og se på. De forhandler Boardman, men også Compressport, Hoka og (forhåpentligvis) HUUB som jeg også er ambassadør for.

Hvis du ønsker en skikkelig god pris på en av Boardmansyklene hos Sykkeldelisk så oppgi nevn navnet mitt i butikken og får 20 % avslag. Oversikten over sykler de har inne er her: https://www.antonsport.no/sykkel (merk at det kun gjelder Boardman).

Anton Sport Sykkeldelisk ligger i Bogstadveien 2
Cyclocross-syklene fra Boardman er gode. Jeg har CX Team, den røde med SRAM 1-delt gir som er fantastisk bra!
Sykkeldelisk er kjent som «Cannondale-butikken» og selger desidert fleste Cannondale-sykler i Norge. Cannondale er bra og det er mange flotte sykler derfra, men aerosykler har de ikke. Der kommer Boardman inn.
Lenge har det stått elsykkel på ønskelisten min, men jeg har ikke funnet den perfekte enda. Denne ser i midlertidig ganske rå ut, om ikke noe grov for mitt tiltenkte bruk.
På butikken har de bikefittingssystem fra Guru, der alle verdens sykler ligger inne med mål. På den måten kan du velge sykkel og str. så justeres målene automatisk. Det er en meget rask og presis måte å finne ut om sykkelenen størrelse og geometri passer for deg.
Hoka!
Compressport er også i deres sortement 🙂

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

2 kommentarer til “Samarbeidsavtale med Anton Sport Sykkeldelisk

    1. Joda, Cannondale Slice er en aerosykkel, men en tri/TT-sykkel, ikke en aerodynamisk landeveissykkel som Boardman AIR-serien. Aerodynamiske landeveissykler er en stor trend og de fleste store sykkelprodusenter har sin variant av dette. Men jeg tester gjerne en Slice opp mot min Boardman TTE 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s