Norseman avslag? Fortvil ikke…

Med 4417 søkere til 305 plasser så trenger du ikke å være spesielt begavet i matematikk for å se at de fleste vil få avslag, 4112 stk, for å være nøyaktig.

Selv var jeg nærmest sikret en av de 15 eliteplassene og trengte ikke å vente like spent på epostens innhold. Likevel har jeg veldig god forståelse for skuffelsen ved avslaget. For noen er det 7 året med avslag og drømmen om Norseman virker kanskje mer urealistisk for hvert år som går.

Det er bare en ting å gjøre. Melde deg på en av de andre fantastiske triatlonkonkurransene.

Livet er for kort til å deppe over avslaget, og livet er for kort å sette «triatlonkarrieren» på vent til du får eventuelt plass på Norseman. Verden og Norge er fulle av gode alternativer. Det siste nye på Xtreme-triatlonfronten er XTRI World Tour, og konkurransene som ligger under det.

Du må ikke nødvendigvis ta en Xtreme-konkurranse heller og det er mange utrolig flott alternativer som både vil gi den en fantastisk opplevelse og en solid utfordring. Mine anbefalinger er:

  • Ironman Haugesund – Tidens første Ironman i Norge, og siden 70.3 distansen var legendarisk er jeg ikke i tvil om at fulldistansen blir minst like bra. NB! Kun 100 plasser igjen P.T.  Dette var ikke fra sikre kilder og jeg aner ikke hvor mange ledige plasser det er igjen.
  • Ironman København – Selv var jeg med på (Challenge) København i 2011 og det var en av de konkurranse jeg har vært med på med beste stemning i løypa.
  • Challenge Roth – Den har jeg ikke selv deltatt på, men den er en av de virkelig store konkurransen i triatlon, og definitivt på min bucketlist.
  • Ironman Wales – I den idylliske byen Tenby kvalifiserte jeg meg til Ironman Hawaii 2014. Fantastisk natur, passe kalde omgivelser og en skikkelig tøff sykkel og løpeløype.
Ironman Haugesund kan ikke garantere godt vær, men de kan garantere en konkurranse arrangert med sveitisk presisjon og fantastisk god stemning.
Sykkeletappen i Wales er skikkelig tøff med bratte motbakker og tekniske nedkjøringer. Men som jeg koste meg 😀

Ønsker du en skikkelig tøff konkurranse i verdens vakreste omgivelser? Som ambassadør for The Arctic Triple Lofoten Triathlon er jeg ikke helt upartisk. Min påstand er likevel at det er en helt unik konkurranse som gir deg alt det beste fra triatlon, foruten om en rask tid 😉 Det er heller ikke behov for support gjør det også logistikkmessig enklere.

Svømming i Svolvær – Foto: Kai-Otto Melau
Foto: Volker Strobel
Sykling blant annet ut til Henningsvær – Foto: Kai-Otto Melau
Løping opp og ned Tjeldbergtind – Foto: Kai-Otto Melau

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s