Foredrag eller trening med Allan Hovda?

Trenger din klubb eller bedrift inspirasjon til å trene bedre og mer effektivt? Eller bare et morsomt og sosialt arrangement?

Jeg holder foredrag og kan arrangere treninger. Dette kan være alt fra et 30-minutters lunsjforedrag til en hel helg med trening og foredrag. Jeg har holdt foredrag for blant annet Sportsmaster, Sport1, Anton Sport, ABG Sundal Collier, Statoil, Baker Hansen og mange andre. Treningshelger har jeg holdt for Haugesund triatlonklubb, Lofoten Triathlonklubb og arrangert treninghelger og treningsdager i egen regi i Oslo sentrum. I mars skal jeg holde treningshelg for Bergen Triathlon Club, der de 40 plassene ble utsolgt på et par dager.

Hvis dette høres interessant ut for din klubb eller bedrift så ta gjerne kontakt med meg på allan@trilab.no, eller via mine sosiale medier. Så finner vi et skreddersydd opplegg som passer dere.

Open water svømming er ikke det samme som å svømme i et basseng og viktig å trene på. Jeg har mange gode øvelser som også passer i basseng hvis sesongen ikke tillater utesvømming 🙂
Jeg sier ikke at vanlige spinningtimer er dårlige, men de er ikke alltid like spesifikke mot triatlon, med et stort fokus på å få pulsen så høy som mulig. På mine spinningtimer deler jeg hvordan jeg kjører mine timer på rulla.
Siste stopp før 30 min racepace med overgang til løp. En av de aller mest populære treningsøktene der du virkelig får kjenne på tempo og drafting er tillatt 😀
Det er noe med å trene sammen som gir oss en evne til å presse hardere enn vi normalt er i stand til. Samtidig er det veldig sosialt og morsomt.
Når det gjelder triatlon så kan jeg snakke om alt og deler alt. Det kan være alt fra konkrete treningstips, inspirerende historier og praktiske tips til hvordan du skal kunne få utført treningen i en hektisk hverdag.

Publisert av

triallan

I am a 33 year old PRO triatlete. My goal is to swim, bike and run as fast as possible, and enjoy the journey. All my adventures and triathlon related stuff is well documented on this blog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s